Bedrijvencentrum Rigtersbleek

Rigtersbleek-Aalten 4

Vanaf € 295,-all in p/m

In het bedrijvencentrum Rigtersbleek kunt u kantoorruimte huren vanaf 17 m². De representatieve kantoren zijn voorzien van een verlaagd systeemplafond, …

Bekijk het totale aanbod

Bedrijvencentrum Rigtersbleek

Rigtersbleek-Aalten 4

Kantoorruimten

In het bedrijvencentrum Rigtersbleek kunt u kantoorruimte huren vanaf 17 m². De representatieve kantoren zijn voorzien van een verlaagd systeemplafond, wandcontactdozen, kabelaansluiting en een ISRA-kast met 6 telefoonlijnen.

Alle kantoren zijn aangesloten op een centrale airconditioning en verwarming.

De algemene ruimten zijn voorzien van verlichting en verwarming.

De gangen en het buitenterrein zijn ’s avonds verlicht.

Huurprijs vanaf € 295,00 all-in, excl. btw per maand.


Bedrijfsunits

De bedrijfsunits (vanaf 51 m²) zijn voorzien van een eigen verwarmingsinstallatie, wateraansluiting, waterafvoer, wandcontactdozen, krachtstroom, kabelaansluiting en een ISRA-kast met 6 telefoonlijnen. De grotere ruimtes hebben een verhoogde dakopbouw, waardoor het op eenvoudige wijze mogelijk is een verdiepingsvloer van ca. 50 m² aan te brengen.

Huurprijs vanaf € 500,00 excl. btw per maand.

In het kantoorgebouw heeft u per verdieping de beschikking over een toiletgroep en een pantry; in de twee vleugels voor de productie-units heeft u eveneens de beschikking over een toiletgroep.

In de hal van het kantorencentrum is er voor bezoekers een wachtruimte en daar bevindt zich tevens de gemeen-
schappelijke receptie, waar bezoek bij uw afwezigheid vriendelijk en accuraat te woord wordt gestaan. Ook kunnen hier berichten en/of pakketten voor u worden aangenomen. (openingstijden receptie: maandag t/m donderdag van 9:00 tot 16:00 uur, vrijdag van 9:00 tot 14:00 uur)

Het pand is voor u als huurder 24 uur per dag toegankelijk, 7 dagen in de week.

 

Flexibele huurtermijnen mogelijk!