In het zonnetje: onze medewerkster Adelheid Notten

Bekijk het totale aanbod

In het zonnetje: onze medewerkster Adelheid Notten

In het zonnetje …

Adelheid Notten inmiddels al 30 jaar in dienst als receptioniste voor het Bedrijvencentrum Rigtersbleek, gevestigd Rigtersbleek-Aalten 4 te Enschede.

Vertel eens iets over jezelfAdelheid Notten
Samen met mijn man René woon ik in Haaksbergen. Wij hebben twee dochters en een zoon met partners, drie kleindochters en een kleinzoon. Trotse opa en oma dus!
Ik houd van fietsen en weekendjes weg in de zomer, en wandelen doe ik ook graag.
Tuinieren is ook een hobby van mij, wij hebben een grote tuin, dus dat is geen enkel probleem. Daarnaast los ik graag puzzels en cryptogrammen op … heerlijk denkwerk.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
Ik “beman” de receptie en beheer en houd toezicht op Bedrijvencentrum Rigtersbleek. Tevens verzorg ik de administratie voor Bedrijvencentrum Rigtersbleek en Kantorencentrum Schuttersveld.
Vragen e.d. van de huurders probeer ik altijd zo goed en zo snel mogelijk op te lossen/te beantwoorden en met de huurders heb ik inmiddels een goede band opgebouwd.

Wat vond je in die 30 jaar dat je nu hier werkt het spannendste?
Heel raar maar dat was toch eigenlijk wel de opening. Op dat moment hadden we al 26 huurders en waren wij het eerste bedrijfsverzamelgebouw in Twente.
Hoe zou het gaan? Gelukkig is dat allemaal goed gekomen.

Op naar de volgende 30 jaar?
“Nou, dat ga ik niet redden, maar tot aan mijn pensioendatum graag!” Het is na al die jaren nog steeds een leuke en afwisselende job en elke morgen rijd ik met veel plezier naar Enschede.