Interview met Carien Lammers ~ COMcept

Bekijk het totale aanbod

Interview met Carien Lammers ~ COMcept

V I L L A  R O Z E N D A A L ~  C O M c e p t 

 

Sinds afgelopen zomer wordt Villa Rozendaal voor ondernemers aangeboden in de nieuwe setting; het traditionele authentieke pand met aansluitend een prachtig gemoderniseerd gedeelte.

     Nieuw aanbod, nieuwe gezichten!

 

Graag stellen we uitgebreid aan u voor; Carien Lammers, communicatie-adviseur van COMcept; een veelzijdig en creatief communicatiebureau voor omgevings-/ en projectcommunicatie.

Wie is Carien en wat doet zij in het dagelijkse leven? (o.a. bij COMcept)
”Hoi, ik ben Carien! Samen met Bart en onze kinderen Mees en Saar woon ik in Enschede. Ik houd van samenzijn met mijn familie, koken en lekker eten, communicatie, lifestyle, theater, Italië, hockey en skiën. Met ons gezin staan we midden in het gezellige Twentse leven.

COMcept is het bureau voor omgevings- en projectcommunicatie voor overheden en middelgrote bedrijven. We hebben een veelzijdig team met een bak ervaring. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is dat we de concepten ook uitwerken en het gewoon doen. We zijn geen schreeuwers, maar aanpakkers! We hebben een vestiging in Ommen en nu dus ook in Enschede. En ik ben communicatieadviseur hier in Enschede.”

Wie zijn de klanten van COMcept en hoe bereik je ze?

”We hebben heel diverse klanten, werken veel voor overheden en middelgrote bedrijven. En waar mogelijk dragen wij een steentje bij aan maatschappelijke onderwerpen en opgaven. Meestal komen opdrachten uit ons bestaande netwerk. Van een opdracht komt vaak weer een aanvullende- of nieuwe opdracht. En zo adviseren en ondersteunen wij steeds meer klanten in ons netwerk.”


Hoe hoop je dat de toekomst er voor
COMcept uitziet?

”We willen graag Twente verrassen! Vanuit onze nieuwe locatie geven we strategisch communicatieadvies, voeren projecten uit en zijn inzetbaar als flexibele schil voor publieke organisaties en bedrijven in Twente en de Achterhoek. We zijn al lekker druk met mooie opdrachten voor diverse klanten. Het is leuk als nog meer bedrijven in deze regio ons weten te vinden!”

Heb je een favoriete quote en zo ja, wat houdt deze voor je in?

”Ik ben een echte Tukker en houd van de Twentse nuchterheid. Ik vind het belangrijk om optimaal te genieten samen met de mensen die dicht bij mij staan.
Dit vind ik altijd een fijne:

~ Het leven is niets meer of minder dan wat jij er elke dag van maakt.
Hang slingers aan de muur, stift je lippen rood en zorg voor wijn die smaakt ~


Wat is voor jou het grootste pluspunt aan deze vestigingslocatie?

Het is heerlijk werken hier in Villa Rozendaal. Het is een prachtig pand midden in het hart van booming Enschede! Dicht bij onze klanten in Twente. Onze mensen zijn strategische en creatieve doeners, dat past bij deze stad.