Kantorencentrum Schuttersveld

Hengelosestraat 100

Vanaf € 420,-all in p/m

Het fraaie kantorencentrum Schuttersveld ligt vlakbij het centrum van Enschede, tegenover de woonboulevard. Het pand is snel en gemakkelijk per openbaar vervoer…

Bekijk het totale aanbod

Kantorencentrum Schuttersveld

Hengelosestraat 100

Het fraaie kantorencentrum Schuttersveld ligt vlakbij het centrum van Enschede, tegenover de woonboulevard. Het pand is snel en gemakkelijk  per openbaar vervoer en vanaf de autosnelweg bereikbaar.

In het kantorencentrum Schuttersveld kunt u kantoorruimte huren vanaf 17 m². De representatieve kantoren zijn voorzien van verlaagde systeemplafonds met inbouwverlichting, een individueel regelbare airconditioning, verwarming, wandcontactdozen en een ISRA-kast met 6 telefoonlijnen.

Het gehele pand is voorzien van glasvezelbekabeling.

De algemene ruimten en de gangen zijn voorzien van moderne led-verlichting, verwarming en strakke pvc-vloer.

De gangen en het buitenterrein zijn ’s avonds verlicht.

Op de reclamezuil aan de voorzijde van het gebouw kunt u het logo van uw bedrijf laten plaatsen!

Het pand is geheel elektronisch beveiligd tegen inbraak.

De 1e en 2e verdieping zijn zowel via ruime trappenhuizen als per lift bereikbaar en op iedere verdieping heeft u de beschikking over een centrale toiletgroep en een pantry, welke is voorzien van warm- en koud stromend water.

In de hal van het kantorencentrum is er voor bezoekers een wachtruimte en daar bevindt zich tevens de gemeenschappelijke receptie, waar bezoek bij uw afwezigheid vriendelijk en accuraat te woord wordt gestaan. Ook kunnen hier berichten en/of pakketten voor u worden aangenomen. (openingstijden receptie op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur)

Het pand is voor u als huurder 24 uur per dag toegankelijk, 7 dagen in de week.

Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.